Na kontraktačno-predajnej výstave Ľubovňakontakt sa zúčastní 21 vystavovateľov

22.09.2005 Stará Ľubovňa

Stará Ľubovňa 22. septembra (TASR) - Piaty ročník kontraktačno-predajnej výstavy Ľubovňakontakt otvorili dnes v priestoroch telocvične Základnej školy na Lev...
Stará Ľubovňa 22. septembra (TASR) - Piaty ročník kontraktačno-predajnej výstavy Ľubovňakontakt otvorili dnes v priestoroch telocvične Základnej školy na Levočskej ulici v Starej Ľubovni. Do nedele sa bude prezentovať 21 vystavovateľov z jednotlivých regiónov Slovenska. Najpočetnejšie sú zastúpené firmy z Prešovského, Košického a Bratislavského kraja.

Na ploche 136 štvorcových metrov (m2) nájdu návštevníci stavebný materiál, strešné systémy vrátane rôznych druhov krytín, okná, garážové brány, plynové i elektrické kotle, rôzne elektrospotrebiče a vykurovacie systémy. Súčasťou ponuky sú alternatívne zdroje energie, kozmetické a zdravotné pomôcky, finančné služby a priestor dostali aj práce žiakov Stredných odborných učilíšť.
Organizátorom podujatia je spoločnosť Spiš-View-Trading so sídlom v Spišskej Novej Vsi, ktorej výkonná riaditeľka Mária Kleinová predpokladá, že počas 4 dní navštívi výstavu asi 5 000 záujemcov. Informovala tiež o 3. ročníku kontraktačno-predajnej výstavy slovensko-maďarskej cezhraničnej spolupráce Gemer-expo, ktorá bude v Dome kultúry v Rimavskej Sobote od 23. do 25. septembra. Podľa Kleinovej má výstava pomôcť podnikateľskej verejnosti regiónov južného Slovenska a severného Maďarska, predovšetkým Gemera a povodia Slanej a Rimavy pri prezentácii výrobkov, služieb, hospodárskych a kultúrnych tradícií, pri nadväzovaní ekonomických kontaktov s relevantnými partnermi.
 

Vyberte región